Mamak Gülseren TOKİ'de 10 konut kurasız satışa çıkacak!
Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) tarafından hayata geçirilen Mamak Gülseren Toki projesinde 10 konut açık satışa çıkacak.

Ankara Mamak Gülseren kentsel dönüşüm 4. etap projesi kapsamında inşa edilen 10 adet konut ön şartsız, kurasız başvuru önceliğine göre konut alma ve seçme olanağı ile Açık Satışa sunulacak.

3 adet 2+1 alt gelir grubu ve 2 adet 3+1, 5 adet 4+1 orta gelir grubu konutun kurasız satışa sunulacağı Mamak Gülseren Toki satışları 29 Temmuz - 31 Aralık 2019 tarihleri arasında yapılacak. Mamak Gülseren Toki 4. etap satışları T. Halk Bankası AŞ. Projenin İlindeki Şubeler tarafından yürütülecek.

Alt gelir grubu konut satın almak için başvuruda bulunan kişilerin;
- T.C. vatandaşı olması,
- Başvurulan projenin bulunduğu il sınırları içerisinde 1 (bir) yıldan az olmamak koşulu ile ikamet ediyor olması veya il nüfusuna kayıtlı olması,
- Başvuru sahibinin kendisinin, eşinin ve velayeti altındaki çocuklarının Toplu Konut İdaresinden konut satın almamış olması ve tapuda kayıtlı kat irtifaklı/kat mülkiyetli bağımsız bir bölümün veya müstakil konutunun bulunmaması (tarla, bağ, bahçe, köyevi ve işyeri hariç)
- Başvuru tarihi itibariyle 25 yaşını doldurmuş olması gerekmekte olup, ancak, eşi vefat etmiş olan çocuklu dul bayanlarda yaş şartı aranmamaktadır.
- Aylık hane halkı gelirinin, en fazla net 5.500.00 TL olması, (Başvuru sahibinin, eşinin ve velayeti altındaki çocuklarının gıda, yol, vs. her türlü aldıkları yardımlar dahil olmak üzere toplam hane halkı aylık net gelirinin en fazla 5.500.00 TL olması gerekmektedir.)

Mamak Gülseren Toki alt gelir grubu satış duyurusu için tıklayınız.
Mamak Gülseren Toki orta gelir grubu satış duyurusu için tıklayınız.
Mamak Gülseren Toki 4. etap fiyatları için tıklayınız.

Hilal MİSİRLİ / EmlakSayfasi.com.tr  


 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Hayrettin katmer oğlu 5 yıl önce

TOKİ başvuru yapmak istiyorum

banner182

banner181