Mamak Kusunlar TOKİ fiyatları!
Ankara Mamak Kusunlar 2. etap projesi kapsamında hayata geçirilen Mamak Kusunlar TOKİ fiyatları belli oldu.

Toplam 19 konut kurasız satışa çıkarılacağı Mamak Kusunlar TOKİ fiyatları 49 bin 099 TL'den başlayıp 99 bin 960 TL'ye kadar yükseliyor. ​Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) tarafından hayata geçirilen projede 19 adet konutun ön şartsız, kurasız başvuru önceliğine göre konut alma ve seçme olanağı ile en az yüzde 40 oranında engelli raporu bulunan vatandaşlara açık satışa sunulacak. Satışa çıkan dairelerin 13 adeti 1+1, 6 adeti 2+1 şeklinde tasarlandı.

Mamak Kusunlar TOKİ fiyatları için TOKİ'nin açıklaması şu şekilde; Sözleşme imzalama esnasında, peşinat bedeli üzerinden %0,5 (binde beş) oranında banka komisyonu ve banka komisyonu üzerinden %5 (yüzde beş)oranında BSMV satış sırasında bankaca tahsil edilecektir. Ayrıca bu tutarlar her taksit ödemesiyle birlikte, taksit tutarı üzerinden ALICI’dan tahsil edilir.

Mamak Kusunlar TOKİ fiyat listesi için tıklayınız.

Mamak Kusunlar TOKİ satış duyurusu için tıklayınız.

Cemile GEDİKOĞLU / EmlakSayfasi.com.tr

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181