Sincan Saraycık Mahallesi TOKİ satışları 30 Ekim'de başlıyor!
2+1 nitelikli 403 adet konutun satışa sunulacağı Sincan Saraycık Mahallesi TOKİ satışları 30 Ekim'de başlıyor.

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) tarafından hayata geçirilen 403 adet konut ön şartsız, kurasız ve başvuru önceliğine göre konut seçme/satın alma imkanı ile Açık Satışa sunulacak. Sincan Saraycık Toki satılık daire deçenekleri konut alıcılarına sunulacak.

Ankara Sincan Saraycık Mahallesi 1. Bölge, 2. Bölge ve 3. Bölge Kentsel Yenileme Projesi kapsamında inşa edilen Sincan Saraycık Mahallesi TOKİ satışları 30 Ekim - 31 Aralık 2018 tarihleri arasında yapılacak. Projede yer alan konutların satışları Türkiye Halk Bankası A.Ş. Şubeleri tarafından yapılacak olup, projenin temerküz şubesi Ankara Sincan Şubesidir.

TOKİ tarafından yapılan açıklama şu şekilde; “Konut satın almak için başvuruda bulunan kişilerin kendisi, eşi ve velayeti altındaki çocukları üzerine tapuda kayıtlı bağımsız bir konutun bulunmaması, daha önce Toplu Konut İdaresince satılmış bir gayrimenkule sahip olmamış ve daha önce Toplu Konut İdaresinden kredi almamış olmaları” şartları kaldırılmıştır.

Sincan Saraycık Mahallesi TOKİ satış duyurusu için tıklayınız.
Sincan Saraycık Mahallesi TOKİ fiyatları için tıklayınız.

Sincan Saraycık Mahallesi TOKİ satışları ile ilgili gelişmeleri ve haberleri sitemizden takip edebilirsiniz.

Hilal MİSİRLİ / EmlakSayfasi.com.tr    

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181