Sincan Saraycık TOKİ 1. Etap'ta 44 konut daha kurasız satışa çıkacak!
Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) tarafından hayata geçirilen Sincan Saraycık TOKİ 1. Etap'ta 44 konut daha kurasız satışa çıkacak.

Ankara Sincan Saraycık Mah. 1. Bölge 1. Etap Kentsel Yenileme Projesi kapsamında inşa edilen 44 adet konut ön şartsız, kurasız ve başvuru önceliğine göre konut seçme/satın alma imkanı ile Açık Satışa sunulacak.

2+1 konut 19 adet, 3+1 konut 25 adet olmak üzere toplam 44 adet konutun bulunduğu Sincan Saraycık TOKİ 1. Etap projesinde satışlar 11 Temmuz - 28 Eylül 2018 tarihleri arasında Türkiye Halk Bankası A.Ş. Ankara Sincan Şubesi tarafından yapılacak.

TOKİ tarafından yapılan açıklama şu şekilde; “Konut satın almak için başvuruda bulunan kişilerin kendisi, eşi ve velayeti altındaki çocukları üzerine tapuda kayıtlı bağımsız bir konutun bulunmaması, daha önce Toplu Konut İdaresince satılmış bir gayrimenkule sahip olmamış ve daha önce Toplu Konut İdaresinden kredi almamış olmaları” şartları kaldırılmıştır.

Sincan Saraycık TOKİ 1. Etap satış duyurusu için tıklayınız.

Sincan Saraycık TOKİ 1. Etap  fiyatları için tıklayınız.

Hilal MİSİRLİ / EmlakSayfasi.com.tr

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181