Sincan Saraycık TOKİ açık satış listesi Mayıs 2019!
Türkiye'nin dört bir yanında konut üretimi yapan Toki tarafından inşa edilen Sincan Saraycık Toki açık satış listesi Mayıs 2019 detaylarını sizler için araştırdık.

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) tarafından hayata geçirilen Sincan Saraycık Toki açık satış listesi Mayıs 2019 detayları belli oldu. Konut alıcıları tarafından merak edilen Sincan Saraycık Toki açık satış işlemleri devam ediyor. Satışların devam ettiği konutlar ön şartsız, kurasız başvuru önceliğine göre konut alma ve seçme olanağı ile konut alıcılarına sunuluyor.

Sincan Saraycık Toki açık satış listesi Mayıs 2019 detayları şu şekilde;

Sincan Saraycık Toki açık satış listesi Mayıs 2019 detaylarını sizler için derledik. Toki Sincan Saraycık açık satış ile ilgili gelişmeleri ve haberleri sitemizden takip edebilirsiniz.

Cemile GEDİKOĞLU / EmlakSayfasi.com.tr

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181