Sincan Saraycık TOKİ satılık daire fiyatları!
Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) tarafından hayata geçirilen Sincan Saraycık Toki satılık daire fiyatları detaylarını sizler için araştırdık.

Sincan Saraycık Toki satılık daire fiyatları detayları şu şekilde;



Ankara Sincan Saraycık Mahallesi 1. Bölge, 2. Bölge ve 3. Bölge Kentsel Yenileme Projesi kapsamında üretilen Sincan Saraycık Toki satışları 10 Ekim - 31 Aralık 2019 tarihleri arasında yapılacak. 36 adet 2+1 konut, 190 adet 3+1 konut ve 11 adet 4+1 konutun kurasız satışa sunulacağı Sincan Saraycık Toki satış işlemleri Türkiye Halk Bankası A.Ş.’nin Tüm Şubeleri tarafından yürütülecek.

Sincan Saraycık Toki satış duyurusu için tıklayınız.

Sincan Saraycık Toki satılık daire fiyatları detaylarını sizler için derledik. sincan saraycık toki evleri fiyatları ve ankara sincan saraycık toki fiyatları ile ilgili gelişmeleri ve haberleri sitemizden takip edebilirsiniz.

Hilal MİSİRLİ / EmlakSayfasi.com.tr 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181