Sincan Saraycık TOKİ satılık daireler!
Sincan Saraycık TOKİ satılık daireler ile ilgili detayları sizler için araştırdık. Ağırlıklı olarak dar ve orta gelir grubuna konut üretimi yapan TOKİ Ankara konutlarının satışlarını da sürdürüyor.

Sincan Saraycık TOKİ satılık daireler şu şekilde; 

Ankara Sincan Saraycık Mah. 1. Bölge 2. Etap Kentsel Yenileme Projesi kapsamında inşa edilen 2+1 nitelikli 149 adet konutun kurasız satışı 28 Eylül 2018 tarihine kadar devam edecek.

Ankara Sincan Saraycık Mahallesi 1. Bölge 2. Etap Kentsel Yenileme Projesi kapsamında hayata geçirilen 47 adet 3+1 dairelerin kurasız satışı 28 Eylül 2018 tarihine kadar devam edecek. 

Ankara Sincan Saraycık Mah. 1. Bölge 1. Etap Kentsel Yenileme Projesi kapsamında 2+1 nitelikli 44 adet konut ve 3+1 nitelikli 37 adet konut olmak üzere toplam 81 adet konutun kurasız satışı 29 Haziran 2018'e kadar sürecek.

Sincan Saraycık TOKİ satılık daireler ile ilgili gelişmeleri ve haberleri sitemizden takip edebilirsiniz.

Hilal MİSİRLİ / EmlakSayfasi.com.tr

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Tuncer 6 yıl önce

Ben tepkide ev almak istiyorum

Avatar
Tuncer 6 yıl önce

Ben tepkide ev almak istiyorum

Avatar
Paşa duman 6 yıl önce

Hilal hanım büro telofonunuz gönderirmisin

Avatar
Nur 6 yıl önce

Nasil müracaat edebiliriz

banner182

banner181