Sincan Saraycık TOKİ son durum!
Sincan Saraycık TOKİ son durum bilgisini sizler için araştırdık. Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) tarafından 5 Mart 2018'de başlayan projenin başvuruları yarın sona eriyor.

Toplam 621 adet konutun başvuru toplanarak satışa sulunduğu Sincan Saraycık TOKİ son durum bilgisi şu şekilde; Ankara Sincan Saraycık Mah. 1 .Bölge 2. Etap Projesi kapsamında hayata geçirilen konutların başvuruları devam ediyor.

2+1 nitelikli 249 adet konut ve 3+1 nitelikli 372 adet konut içineterli başvuru alındığı taktirde Sincan Saraycık TOKİ kura sonuçları listesini belirleyecek olan kura töreni 26 Mart 2018 tarihinde gerçekleştirilecek. Kura töreni neticesinde hak sahibi olan kişiler 02 Nisan 2018 tarihinden 27 Nisan 2018 tarihine kadar Türkiye Halk Bankası A.Ş. Ankara Sincan Şubesi'nde sözleşmelerini imzalayacaklar.

Sincan Saraycık TOKİ son durum ile ilgili gelişmeleri ve haberleri sitemizden takip edebilirsiniz.

Hilal MİSİRLİ / EmlakSayfasi.com.tr

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Sadık 6 yıl önce

Tokideki daire fiyatları ve ödeme koşulları

Avatar
Sadık 6 yıl önce

Tokideki daire fiyatları ve ödeme koşulları

banner182

banner181