Sincan TOKİ satışları! Kasım 2018
Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) tarafından hayata geçirilen Sincan TOKİ satışları Kasım 2018 detaylarını sizler için araştırdık.

Türkiye'nin dört bir yanında konut üretimi yapan TOKİ imzası taşıyan Sincan TOKİ satılık daireler konut alıcılarına sunuluyor. Uygun fiyatlı konut üretimi yapan TOKİ, Sincan Toki projeleri çalışmalarına hızla devam ediyor.

İşte Sincan TOKİ satışları Kasım 2018 listesi;

Ankara Sincan Saraycık Mahallesi 1. Bölge, 2. Bölge ve 3. Bölge Kentsel Yenileme Projesi kapsamında inşa edilen Sincan Saraycık Mahallesi TOKİ satışları 30 Ekim - 31 Aralık 2018 tarihleri arasında yapılacak. 2+1 nitelikli 403 adet konutun satışa sunulacağı rojede yer alan konutların satışları Türkiye Halk Bankası A.Ş. Şubeleri tarafından yapılacak olup, projenin temerküz şubesi Ankara Sincan Şubesidir. Sincan TOKİ açık satış 1. bölge satış detayları için tıklayınız.

3+1 nitelikli 1182 adet konut ve 4+1 nitelikli 68 adet konut olmak üzere toplam 1250 adet konutun kuralı satış yöntemi ile satılacağı Sincan Saraycık Toki başvuruları 1 Kasım - 16 Kasım 2018 tarihleri arasında kabul edilecek. Ankara Sincan Saraycık Mahallesi 1. Bölge, 2. Bölge ve 3. Bölge Kentsel Yenileme Projesi kapsamında inşa edilen Sincan Saraycık TOKİ başvurusu 2018 kapsamında daireler satışa sunulacak.Ankara Sincan Toki satışları başvuru detayları için tıklayınız.

Sincan TOKİ satışları Kasım 2018 ile ilgili gelişmeleri ve haberleri sitemizden takip edebilirsiniz.

Hilal MİSİRLİ / EmlakSayfasi.com.tr

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181