TOKİ Ankara açık satış listesi! Ocak 2019
Ankara TOKİ açık satış listesi Ocak 2019 detaylarını sizler için araştırdık. Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) tarafından Ankara'da inşa edilen konutların satışları sürüyor. TOKİ kurasız satış 2019 Ankara evleri konut alıcıların beğenisine sunuluyor.

TOKİ tarafından açık satışa sunulan bu konutların satışları bulundukları ildeki T.C Ziraat Bankası ve Türkiye Halk Bankası aracılığı ile gerçekleştiriliyor. Satışların devam ettiği konutlar ön şartsız, kurasız başvuru önceliğine göre konut alma ve seçme olanağı ile konut alıcılarına sunuluyor. Her bir ilde bulunan konutların satışa sunulduğu tarihler değişiklik TOKİ'nin resmi sitesinde yayınlanıyor. Bu kapsamda Ankara'da satışa sunulan TOKİ Evleri satışları sürüyor.

İşte Ankara TOKİ açık satış listesi Ocak 2019 detayları şu şekilde;

Ankara Sincan Saraycık TOKİ
86 adet 3+1 konut ve 12 adet 4+1 konutun kurasız satışa sunulacağı Ankara Sincan Saraycık TOKİ satışları 07 Ocak - 29 Mart 2019 tarihleri arasından yapılacak. Sincan Saraycık TOKİ satış işlemleri Türkiye Halk Bankası A.Ş.’nin Tüm Şubeleri tarafından yürütülecek. Ankara Sincan Saraycık TOKİ detayları için tıklayınız.

Kuzey Ankara TOKİ Evleri
Ankara Kuzeykent Projesi kapsamında inşa edilen Kuzey Ankara TOKİ Evleri satışları 04 Ocak 2019 - 28 Haziran 2019 tarihleri arasında yapılacak. 3+1, 3+1 ve 3+1 dubleks dairelerin kurasız satışa sunulacağı TOKİ Ankara Kuzeykent projesinde yer alan konutların satışları T. Halk Bankası AŞ. Tüm Şubeler tarafından yapılacak. Kuzeykent Ankara TOKİ detayları için tıklayınız.

Ankara TOKİ açık satış listesi Ocak 2019 detaylarını sizler için derledik. Toki Ankara satış 2019 ve ankara toki evleri 2019 ile ilgili gelişmeleri ve haberleri takip etmek için tıklayınız.

Hilal MİSİRLİ / EmlakSayfasi.com.tr

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181