TOKİ Ankara başvuru Kasım 2018!
Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) tarafından hayata geçirilen TOKİ Ankara başvuru Kasım 2018 detaylarını sizler için araştırdık.

TOKİ Ankara başvuru Kasım 2018 detayları şu şekilde;
3+1 nitelikli 1182 adet konut ve 4+1 nitelikli 68 adet konut olmak üzere toplam 1250 adet konutun kuralı satış yöntemi ile satılacağı Sincan Saraycık Toki başvuruları 1 Kasım - 16 Kasım 2018 tarihleri arasında kabul edilecek. Sincan Saraycık TOKİ başvurusu 2018 kapsamında daireler satışa sunulacak.

Ankara Sincan Saraycık Mahallesi 1. Bölge, 2. Bölge ve 3. Bölge Kentsel Yenileme Projesi kapsamında inşa edilen Sincan Saraycık TOKİ Evleri projesinde başvurular Türkiye Halk Bankası A.Ş. Şubeleri tarafından alınacak olup, projenin temerküz şubesi Ankara Sincan Şubesidir.

Konut satın almak için başvuruda bulunanların kendileri, eşleri ve velayetleri altındaki çocukları üzerine T.C. sınırları dahilinde tapuda kayıtlı bağımsız konutlarının bulunmaması, kendileri, eşleri ve velayetleri altındaki çocuklarının daha önce Toplu Konut İdaresinden konut satın almamış olması şartları aranacak. Ayrıca Sincan Saraycık Toki başvurusu 2018 kapsamında başvuru sahiplerinde T.C. vatandaşı olma ve 18 yaşını doldurmuş olma şartları aranacak. 

Sincan Saraycık TOKİ sözleşme imzalama tarihi için tıklayınız.
Sincan Saraycık TOKİ kura sonuçları ile ilgili detaylar için tıklayınız.
Sincan Saraycık TOKİ satış duyurusu için tıklayınız.
Sincan Saraycık TOKİ Evleri fiyatları için tıklayınız.

Ayrıca Ankara TOKİ satışları 2018 kapsamında kurasız satışlarda devam ediyor. TOKİ Ankara'nın birçok bölgesinde konut üretimi ve satışlarını sürdürüyor. TOKİ Ankara açık satış listesi için tıklayınız.
Mamak Gülseren TOKİ satılık daire detayları için tıklayınız.
Sincan Saraycık TOKİ satılık daire detayları için tıklayınız.
KuzeyKent TOKİ satılık daire detayları için tıklayınız.

TOKİ ankara başvuru Kasım 2018 detaylarını sizler için derledik. Ankara TOKİ Evleri 2018 ile ilgili gelişmeleri ve haberleri sitemizden takip edebilirsiniz.

Hilal MİSİRLİ / EmlakSayfasi.com.tr

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181