TOKİ Ankara Kuzeykent'te kurasız satışlar yıl sonuna kadar devam edecek!
Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) tarafından hayata geçirilen TOKİ Ankara Kuzeykent'te kurasız satışlar yıl sonuna kadar devam edecek.

Ankara Kuzeykent TOKİ projesinde 803 konut konut ön şartsız, kurasız başvuru önceliğine göre konut alma ve seçme olanağı ile Açık Satışa sunuldu. Ankara TOKİ projeleri arasında yer alan Ankara Kuzeykent TOKİ projesinde 651 adet 3+1 ve 152 adet 4+1 daire satışa sunuldu.

Açık satış yöntemi ile satışa sunulan TOKİ Ankara Kuzeykent projesinde konutların satış işlemleri Türkiye Halk Bankası A.Ş.’nin tüm şubelerinde gerçekleştirilebilir.  01 Ekim – 31 Aralık 2018 tarihleri arasında satışta olan konutlar 3+1 ve4+1 seçeneği ile tasarlandı. Ankara Kuzeykent Toki satılık daire seçenekleri alıcılarını bekliyor.

TOKİ tarafından yapılan açıklama şu şekilde; Konut alıcılarının T.C. vatandaşı olması ve 18 yaşını doldurmuş olması şartı aranacaktır. “Konut satın almak için başvuruda bulunan kişilerin kendisi, eşi ve velayeti altındaki çocukları üzerine tapuda kayıtlı bağımsız bir konutun bulunmaması, daha önce Toplu Konut İdaresince satılmış bir gayrimenkule sahip olmamış ve daha önce Toplu Konut İdaresinden kredi almamış olmaları” şartları aranmayacaktır.

Ankara Kuzeykent TOKİ satış duyurusu için tıklayınız.
TOKİ Ankara Kuzeykent satış listesi ve fiyat listesi için tıklayınız.

Hilal MİSİRLİ / Emlaksayfasi.com.tr

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181