TOKİ Ankara Mamak Yatıkmusluk harita!
Ankara Mamak Yatıkmusluk 396 Konut Kentsel Yenileme Projesi kapsamında inşa edilen TOKİ Ankara Mamak Yatıkmusluk harita bilgisini sizler için araştırdık.

​Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) tarafından hayata geçirilen TOKİ Ankara Mamak Yatıkmusluk harita ve TOKİ Ankara Mamak Yatımusluk konum bilgisi şu şekilde; 

Projede 19 Kasım - 31 Aralık 2018 tarihleri arasında 1 adet daire ön şartsız, kurasız ve başvuru önceliğine göre konut seçme/satın alma imkanı ile açık satışa sunulacak.  3+1 olarak tasarlanan projede konutun satışı Türkiye Halk Bankası A.Ş.’nin Ankara İlindeki Şubelerinde gerçekleştirilecek. 

TOKİ Ankara Mamak Yatıkmusluk harita bilgisi ve TOKİ Ankara Mamak Yatımusluk nerede sorusu ilgili gelişmeleri ve haberleri sitemizden takip edebilirsiniz.

Yatıkmusluk TOKİ satış duyurusu için tıklayınız.

Cemile GEDİKOĞLU / EmlakSayfasi.com.tr

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181