TOKİ Ankara Saraycık açık satış Temmuz 2019!
Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) tarafından hayata geçirilen Toki Ankara Saraycık açık satış Temmuz 2019 detaylarını sizler için araştırdık.

Toki Ankara Saraycık açık satış Temmuz 2019 detayları şu şekilde;
Satışa sunulan 2+1 nitelikli 60 adet konut 3+1 nitelikli 275 adet konut ve 4+1 nitelikli 19 adet konuttan kalan 242 konutun kurasız satışlarının devam ettiği Ankara Saraycık Toki konutları satışları 16 Temmuz - 30 Eylül 2019 tarihleri arasında yapılacak. Ankara Sincan Saraycık Mahallesi 1. Bölge, 2. Bölge ve 3. Bölge Kentsel Yenileme Projesi kapsamında inşa edilen Ankara saraycık toki evleri satış işlemleri satışlar Türkiye Halk Bankası A.Ş. Şubeleri tarafından yapılacak olup, projenin temerküz şubesi Ankara Sincan Şubesidir.

Ankara saraycık toki satışları listesi şı şekilde;


TOKİ tarafından yapılan açıklama şu şekilde; “Konut satın almak için başvuruda bulunan kişilerin kendisi, eşi ve velayeti altındaki çocukları üzerine tapuda kayıtlı bağımsız bir konutun bulunmaması, daha önce Toplu Konut İdaresince satılmış bir gayrimenkule sahip olmamış ve daha önce Toplu Konut İdaresinden kredi almamış olmaları” şartları kaldırılmıştır.  

Toki Ankara Saraycık satış duyurusu için tıklayınız.
Ankara Saraycık Toki konutları fiyatları için tıklayınız.

Toki Ankara Saraycık açık satış Temmuz 2019 detaylarını sizler için derledik. ankara saraycık toki satılık daire ile ilgili gelişmeleri ve haberleri sitemizden takip edebilirsiniz.

Hilal MİSİRLİ / EmlakSayfasi.com.tr

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181