TOKİ Ankara satış 2019 Ağustos!
Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) tarafından hayata geçirilen Toki Ankara satış 2019 Ağustos listesi detaylarını sizler için araştırdık.

Toki Ankara satış 2019 Ağustos listesi belli oldu. İşte Toki Ankara açık satış listesi ile ilgili detaylar şu şekilde;

Altındağ ilçesi
Toki tarafından Ankara'nın Altındağ ilçesinde hayata geçirilen Toki projelerinden satışa sunulan 784 konuttan 232'sinin satışı 31 Aralık 2019 tarihine kadar devam ediyor.

Mamak ilçesi
Toki tarafından Ankara'nın Mamak ilçesinde hayata geçirilen Toki projelerinden satışa sunulan 282 konuttan 234'ünün satışı 31 Aralık 2019 tarihine kadar devam ediyor.

Sincan ilçesi
Toki tarafından Ankara'nın Sincan ilçesinde hayata geçirilen Toki projelerinden satışa sunulan 314 konuttan 203'ünün satışı 30 Eylül 2019 tarihine kadar devam ediyor.

İşte Toki açık satış Ankara 2019 Ağustos listesi tam olarak şu şekilde;


Toki Ankara satış 2019 Ağustos listesi detaylarını sizler için derledik. Ankara saraycık toki satılık daire ile ilgili gelişmeleri ve haberleri sitemizden takip edebilirsiniz.

Cemile GEDİKOĞLU/ EmlakSayfasi.com.tr

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181