TOKİ Ankara Turkuaz Vadisi projesinde 11 konut kurasız satışa çıkıyor!
Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) tarafından hayata geçirilen Ankara Turkuaz Vadisi Toplu Konut Uygulaması kapsamında inşa edilen 11 adet konut 17 Temmuz'da kurasız başvuru önceliğine göre konut alma ve seçme olanağı ile Açık Satışa çıkıyor.

29 Temmuz'a kadar başvuruların devam edeceği TOKİ Ankara Turkuaz Vadisi projesinde başvurular ilgili bankanın bütün şubeleri tarafından kabul edilecek. Ankara Turkuaz Vadisi Projesi kapsamındaki konutların satış işlemleri Türkiye Ziraat Bankası A.Ş aracılığıyla yürütülecek ve Temerküz Şube Bilkent Plaza Şubesi olacak.

2+1, 3+1 ve 4+1 konutların satışa sunulduğu TOKİ Ankara Turkuaz Vadisi projesi daire fiyatları en düşük 193 bin 90 TL'den başlarken 425 bin 738 TL'ye kadar yükseliyor.



TOKİ Ankara Turkuaz Vadisi projesi satış duyurusu için tıklayınız.

Hilal MİSİRLİ / EmlakSayfası.com.tr

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181