TOKİ Ankara yeni konut projeleri!
Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) tarafından hayata geçirilen TOKİ Ankara yeni konut projeleri detaylarını sizler için araştırdık.

Türkiye'nin dört bir yanında konut üretimi yapan TOKİ imzası taşıyan TOKİ Ankara konut projeleri 2018 kapsamında daireler konut alıcılarına sunuluyor. Uygun fiyatlı konut üretimi yapan TOKİ, Ankara Toki yeni projeler 2018 çalışmalarına hızla devam ediyor.

TOKİ Ankara yeni konut projeleri detayları şu şekilde;
146 konuttan oluşacak olan Ankara Etimesgut TOKİ ihalesi 18 Ekim 2018 tarihinde saat 14:30'da yapıldı. Ankara Etimesgut Toki evleri projesi için çalışmalara ihale gerçekleştirilip sonuçlandıktan sonra başlanacak. Ankara İli, Etimesgut İlçesi, Etiler Mahallesi'nde inşa edilecek olan Ankara Etimesgut TOKİ  ihalesi kapsamında altyapı ve çevre düzenlemesi işi de gerçekleştirilecek.

Ayrıca Ankara TOKİ projeleri 2018 kapsamında satışlar devam ediyor. TOKİ Ankara'nın birçok bölgesinde konut üretimi ve satışlarını sürdürüyor. TOKİ Ankara açık satış listesi için tıklayınız.
Mamak Gülseren TOKİ satılık daire detayları için tıklayınız.
Sincan Saraycık TOKİ satılık daire detayları için tıklayınız.
KuzeyKent TOKİ satılık daire detayları için tıklayınız.

TOKİ Ankara yeni konut projeleri ile ilgili gelişmeleri ve haberleri sitemizden takip edebilirsiniz.

Hilal MİSİRLİ / EmlakSayfasi.com.tr

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181