TOKİ Ankara’da 314 konut inşa edecek!
TOKİ Kuzey Ankara Kent Girişi 4. Bölge 2. Etap’da 314 konut yapacak. TOKi’nin düzenlediği konut inşaatı ihalesi 25 Ocak 2016 saat 14:30’da gerçekleştirilecek.

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) tarafından “Kuzey Ankara Kent Girişi 4. Bölge 2. Etap 314 Adet Konut ve 1 Adet Cami İnşaatı ile Altyapı Ve Çevre Düzenlemesi İşi” için ihale gerçekleştirilecek. Konut inşaatları tünel kalıp sistemiyle, cami inşaatı ise konvansiyonel kalıp sistemiyle inşa edilecek. 25 Ocak 2016 saat 14:30’da düzenlenecek ihale, TOKİ’nin Halkalı’daki hizmet binasında olacak.

Ekonomik açıdan en avantajlı teklif sadece fiyat esasına göre belirlenecek ihale sonucu, üzerine ihale yapılan istekliyle anahtar teslimi götürü bedel sözleşme imzalanacak. Sözleşmenin imzalanmasının ardından yer teslimi yapılacak ve işe 10 gün içerisinde başlanacak. Tüm inşaat işleri 550 iş günü içinde bitirilecek.

Yerli ve yabancı tüm isteklilere açık olan ihalede Kamu İhale Kurumu tarafından belirlenen esaslar çerçevesinde yerli isteklilerin yüzde 15 oranında fiyat avantajı olacak.

Ev sahibi olmak isteyen düşük gelirli vatandaşın kurtarıcısı olmaya devam eden TOKİ, Ankara’daki konut proje çalışmalarını aralıksız sürdürüyor.

TOKİ aynı gün saat 15:00’da “Türk-Alman Üniversitesi, 1. Etap Kampüs Binaları İnşaatları İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ( II. OTURUM)” yapım işinin de ihalesini gerçekleştirecek.

Hürriyet


Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181