TOKİ'den şehit ailelerine 1542 konut müjdesi!
Başbakanlık Toplu Konut İdaresi (TOKİ), şehit ailelerine ve gazilere 519 milyon liralık faizsiz konut kredisi sağlayıp, bin 542 konut verdiklerini belirten Turan, " Ülkemiz için canlarını feda eden şehitlerimizin aileleri ve gazilerimize minnet borcumuzu ödemeliyiz" ifadesini kullandı.

Turan, TOKİ'nin yaptığı evler için özel kontenjan ayrılan şehit aileleri ve gazilerin sadece almak istedikleri konutu belirlemek için kura çektiğini vurguladı. Şehit aileleri ve vazife malulleri, engelliler ve emekli vatandaşlara öncelik verdiklerini belirten Turan, "18 bin 304 şehit ailesi, harp ve vazife malulleri ile dul ve yetimlerine yaklaşık 519 milyonluk faizsiz konut kredisi açılmıştır" dedi. Turan, bu yıl kişi başına verilen faizsiz kredi miktarının 94 bin lira olduğunu bildirdi.


Ankara Bölge Gazetesi 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181