TOKİ emekliye ev Ankara!
Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) tarafından hayata geçirilen TOKİ emekliye ev Ankara detaylarını sizler için araştırdık.

Türkiye'nin birçok yerinde konut üreten TOKİ'nin alt gelir grubu için ürettiği projelerde satışa sunulan konutların yüzde 25'i emeklilere ayrılıyor.​

TOKİ emekliye ev Ankara listesi şu şekilde;

111 adet alt gelir grubu 2+1 konutun satışa sunulacağı Ankara Kahramankazan TOKİ projesinde satışlar 10 Ekim 2018 - 31 Aralık 2018 tarihleri arasında yapılacak. Ankara Kahramankazan Atatürk Mahallesi Alt Gelir Grubu projesi kapsamında inşa edilen projede yer alan konutların satış işlemleri T. Halk Bankası AŞ. Kazan / Ankara şubesi tarafından yürütülecek. Ankara Kahramankazan TOKİ detaylı bilgi için tıklayınız.

Ankara Mamak Gülseren Mahallesi 3. Etap  1. Bölge kapsamında 14 adet alt gelir grubu ve Ankara Mamak Gülseren Mahallesi 3. Etap  2. Bölge kapsamında 7 adet alt gelir grubu konutun bulunduğu TOKİ emekliye ev Ankara Mamak kapsamında satışlar 31 Aralık 2018 tarihine kadar devam edecek.

TOKİ emekliye ev Ankara detaylarını sizler için derledik. Ankara Toki emekli evleri ile ilgili gelişmeleri ve haberleri sitemizden takip edebilirsiniz.

Hilal MİSİRLİ / EmlakSayfasi.com.tr  

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181