TOKİ Kuzey Ankara ev fiyatları!
21 adet 3+1, 3 adet 3+1 dubleks, 27 adet 4+1 ve 1 adet teras evin kurasız satışa sunulduğu Toki Kuzey Ankara ev fiyatları detaylarını sizler için araştırdık

Toki Kuzey Ankara fiyatları dairelerin büyüklüğü ve konuma göre değişiyor. Toki Kuzey Ankara ev fiyatları detayları şu şekilde;


Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) tarafından hayata geçirilen Toki Kuzey Ankara satışları 13 Ocak – 30 Haziran 2020 tarihleri arasında yapılacak. Ankara Kuzeykent 277, 341, 474, 563, 628, 630 Konut Projesi kapsamında inşa edilen Kuzey ankara toki satış işlemleri Türkiye Halk Bankası A.Ş.’nin ülke genelindeki yetkili tüm şubeleri aracılığıyla yürütülecek.

Kuzey Ankara Toki konutları satış duyurusu için tıklayınız.

Toki Kuzey Ankara ev fiyatları detaylarını sizler için derledik. kuzey ankara toki fiyatları ve kuzey ankara toki satış fiyatları ile ilgili gelişmeleri ve haberleri sitemizden takip edebilirsiniz.

Hilal MİSİRLİ / EmlakSayfasi.com.tr   

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181