TOKİ Kuzey Ankara fiyatları!
3+1, 4+1 ve 3+1 teras evlerinin kurasız satışa sunulacağı TOKİ Kuzey Ankara fiyatları detaylarını sizler için araştırdık.

Ankara Kuzeykent TOKİ ev fiyatları dairelerin büyüklüğü ve konumuna göre değişiyor. TOKİ Kuzey Ankara fiyatları detayları şu şekilde;
3+1 daireler 248 bin 372 TL ila 465 bin TL arasında,
4+1 daireler 258 bin 941 TL ila 464 bin TL arasında,
3+1 teras evler 560 bin TL ila 660 bin TL arasında değişiyor.

Ankara Kuzeykent Projesi kapsamında inşa edilen TOKİ Kuzeykent Ankara 20 – 31 Aralık 2018 tarihleri arasında yapılacak. Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) tarafından hayata geçirilen projenin satış işlemleri Türkiye Halk Bankası A.Ş.’nin ülke genelindeki yetkili tüm şubeleri aracılığıyla yürütülecek. 

Konut alıcısı, sözleşmenin kurulduğu tarihten itibaren on dört gün içinde, herhangi bir gerekçe göstermeksizin ve cezai şart ödemeksizin sözleşmeden cayma hakkına sahiptir. Konutların anahtar teslimi 6 ay içerisinde, İdarece belirlenecek program dahilinde gerçekleştirilecek. 

TOKİ Kuzeykent Ankara fiyatları için tıklayınız.

Ankara Kuzeykent ev fiyatları ve Ankara Kuzeykent TOKİ fiyatları ile ilgili gelişmeleri ve haberleri sitemizden takip edebilirsiniz.

Hilal MİSİRLİ / EmlakSayfasi.com.tr  

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181