TOKİ Kuzey Ankara Konutları'nda 443 konut kurasız satışa çıkacak!
Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) tarafından hayata geçirilen TOKİ Kuzey Ankara Konutları'nda 443 konut kurasız satışa çıkacak.

Ankara Kuzeykent 474 Konut Projesi Toplu Konut Uygulaması kapsamında inşa edilen 443 adet konut; ön şartsız, kurasız başvuru önceliğine göre konut alma ve seçme olanağı ile Açık Satışa sunulacak.

191 adet 3+1, 54 adet 3+1 dubleks, 174 adet 4+1 ve 24 adet 3+1 teras evin kurasız satışa sunulacağı TOKİ Kuzey Ankara Konutları satışları  28 Ocak – 28 Haziran 2019 tarihleri arasında yapılacak. TOKİ Kuzey Ankara Konutları satış işlemleri Türkiye Halk Bankası A.Ş.’nin ülke genelindeki yetkili tüm şubeleri aracılığıyla yürütülecek.

Kuzeykent TOKİ satış duyurusu için tıklayınız.
Kuzeykent TOKİ fiyatları için tıklayınız.

TOKİ Kuzey Ankara Konutları detaylarını sizler için derledik. Ankara Kuzeykent TOKİ evleri satılık ve Kuzey Ankara TOKİ Konutları satılık ile ilgili gelişmeleri ve detayları haberimizde yer alıyor.

Hilal MİSİRLİ / EmlakSayfasi.com.tr

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181