TOKİ Kuzey Kent projesinde 250 konutu açık artırma ile satışa çıkarıyor!
Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) tarafından Kuzey Kent projesi kapsamında inşa edilen 250 adet konut açık artırma yöntemi ile satışa çıkacak.

TOKİ Kuzey Kent projesi açık artırması ne zaman?
Ankara KuzeyKent 341, 630 ve 563 konut projelerinde olmak üzere toplam 250 adet konutun açık artırması 6 Mart 2018 tarihinde saat 11:00'da yapılacak.

TOKİ Kuzey Kent projesi açık artırması nerede yapılacak?
6 Şubat - 6 Mart tarihleri arasında başvurularının toplanacağı ve 3+1, 4+1, 3+1 dubleks dairelerin satışa sunulacağı TOKİ Kuzey Kent projesi açık artırması TOKİ Salonu Bilkent / ANKARA ve İnternet bağlantıları ile yapılacak.

TOKİ Kuzey Kent projesi açık artırması için gerekli belgeler;
- Fotoğraflı nüfus cüzdanı, 
- Vatandaşlık kimlik ve Vergi sicil numaraları, 
- Yetkili Banka Şubelerine Nakit olarak; Tüm taşınmazlar için 10.000.-(Onbin) TL, katılım teminatı ödemek zorundadırlar. 
- Başvuruların vekaleten yapılması durumunda, satışlarla ilgili tüm belgeleri düzenleme, imzalama, beyan ve taahhütlerde bulunma yetkisini içeren vekaletname, 
- Başvuru bir tüzel kişilik adına yapılacak ise, Şirketin yetki belgesi ve yetkili kişinin vekalet ile imza sirküleri. (Alıcılar başvuru sırasında “Açık Artırma Satış Şartnamesi”ni imzalayacaklardır.)

TOKİ Kuzey Kent açık artırma detayları için tıklayınız.

TOKİ Kuzey Kent açık artırma listesi için tıklayınız.


Hilal MİSİRLİ / EmlakSayfasi.com.tr

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181