TOKİ Kuzeykent fiyatları!
Ankara Kuzeykent Toplu Konut Projesi kapsamında inşa edilen TOKİ Kuzeykent fiyatları detaylarını sizler için araştırdık.

Ankara Kuzeykent TOKİ fiyatları dairelerin büyüklüğü ve konumuna göre değişiyor. TOKİ Kuzeykent fiyatları detayları şu şekilde;
3+1 dubleks daireler 296 bin 921 TL ila 365 bin 499 TL arasında
4+1 daireler 328 bin 182 TL ila 415 bin 219 TL arasında değişiyor.

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) tarafından hayata geçirilen Kuzeykent TOKİ satışları 18 Şubat 2019 - 28 Haziran 2019 tarihleri arasında yapılacak. 54 adet 3+1 dubleks ve 130 adet 4+1 konutun kurasız satışa sunulacağı TOKİ Kuzey Ankara satış işlemleri T. Halk Bankası AŞ. Tüm Şubeler tarafından yapılacak.

Kuzeykent TOKİ satış duyurusu için tıklayınız.
Kuzeykent TOKİ fiyat listesi için tıklayınız.

TOKİ Kuzeykent fiyatları detaylarını sizler için derledik. TOKİ Kuzeykent daire fiyatları ve Kuzeykent TOKİ ev fiyatları ile ilgili gelişmeleri ve detayları haberimizde yer alıyor.

Hilal MİSİRLİ / EmlakSayfasi.com.tr

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181