TOKİ Sincan Saraycık açık satış Ağustos 2020!
Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) tarafından hayata geçirilen Toki Sincan Saraycık açık satış Ağustos 2020 detaylarını sizler için araştırdık.

Toki Sincan Saraycık açık satış Ağustos 2020 detayları şu şekilde;

Toplamda 89 dairenin satışa sunulduğu Toki Sincan Saraycık projesinde 12 adet dairenin satışları halen devam ediyor. Ankara Sincan Saraycık Mahallesi 2. Bölge ve 3. Bölge Kentsel Yenileme Projesi kapsamında inşa edilen Sincan Saraycık Toki açık satış işlemleri Türkiye Halk Bankası A.Ş. Şubeleri tarafından yapılacak olup, projenin temerküz şubesi Ankara Sincan Şubesidir. Toki Ankara Sincan Saraycık açık satış işlemleri 30 Eylül 2020 tarihine kadar devam edecek.

Toki Sincan Saraycık açık satış Ağustos 2020  detaylarını sizler için derledik. Sincan Saraycık Toki açık satış 2020 ile ilgili gelişmeleri ve haberleri sitemizden takip edebilirsiniz.

Cemile GEDİKOĞLU/ EmlakSayfasi.com.tr

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181