TOKİ Yakacık Ankara 2019!
Toki'den konut alacak olan Ankara'lı vatandaşların merak ettiği Toki Yakacık Ankara 2019 detaylarını sizler için araştırdık.

67 ilde 140 proje ile inşa edilecek olan ve Toki 50 bin konut Ankara projeleri arasında Yakacık Toki 2019 projesi yer alıyor. Ankara Yenimahalle Yakacık'ta inşa edilecek olan Toki Yakacık Ankara 2019 detayları belli oldu. 

Ankara Toki evleri 2019 arasında yer alan Ankara Yenimahalle Yakacık Toplu Konut Uygulaması kapsamında üretilecek konutlar için 11 Mart – 19 Nisan 2019 tarihleri arasında talep başvuruları alınacak. Toki 50 bin konut kapsamında Ankara Yenimahalle Toki evleri başvuruları Türkiye Halk Bankası A.Ş.’nin Ankara İli Şubeleri aracılığı ile kabul edilecek.

Yenimahalle Yakacık Toki fiyat için tıklayınız.
Yenimahalle Yakacık Toki satış duyurusu için tıklayınız.

Toki Yakacık Ankara 2019 ile ilgili detayları sizler için derledik. Ankara Toki evleri 2019 ile ilgili gelişmeleri ve haberleri sayfamızdan takip edeiblirsiniz.

Cemile GEDİKOĞLU / EmlakSayfasi.com.tr

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Emınekara 5 yıl önce

Emekloyım

Avatar
Tülay 5 yıl önce

Çekiliş nezaman

Avatar
Tülay kurt 5 yıl önce

Çekiliş nezaman

Avatar
Gönül kaymakceki 5 yıl önce

Çekilişler ne zaman yapilacak

Avatar
Yılmaz kayretli 5 yıl önce

Çekiliş nezaman

Avatar
Yılmaz 5 yıl önce

Çekiliş nezaman

Avatar
Yılmaz 5 yıl önce

Çekiliş nezaman

Avatar
Kadriye akgül 5 yıl önce

Martta kayıt oldum nisan çekilişini bekliyorum hangi gün olacak bilgi istiyorum

banner182

banner181