TOKİ Yakacık Ankara 2019 kuraya gireceklerin listesi!
Ankara Yenimahalle Yakacık Toplu Konut Uygulaması kapsamında inşa edilecek olan Toki Yakacık Ankara 2019 kuraya gireceklerin listesi Toki tarafından açıklandı. 

Ankara'lı vatandaşlar tarafından merak edilen Toki Ankara 2019 kuraya gireceklerin listesi belli oldu. Toki Yakacık Ankara 2019 kuraya gireceklerin listesi şu şekilde;

Yakacık Toki 2019 kuraya gireceklerin listesi 2+1 için tıklayınız.
Yakacık Toki 2019 kuraya gireceklerin listesi 3+1 için tıklayınız.

Yakacık Toki kura sonuçları belli oldu kura listesi için tıklayınız.

​2+1 ve 3+1 planında inşa edilecek olan yenimahalle yakacık toki kura sonuçları listesini belirleyecek olan kura töreni 11 Haziran 2019 tarihinde gerçekleştirilecek. Kura töreninden sonra hak sahipleri belli olacak.

67 ilde 140 proje ile inşa edilecek olan 50 bin konutun içerisinde yer alan toki ankara yenimahalle 2019 başvuru tarihi 11 Mart'ta başladı. Yatay mimaride inşa edilecek olan Toki 50 bin konut Yenimahalle başvuruları 19 Nisan 2019 tarihine kadar Türkiye Halk Bankası A.Ş.’nin Ankara İli Şubeleri aracılığı ile kabul edildi.

Yenimahalle Yakacık Toki fiyat için tıklayınız.
Yenimahalle Yakacık Toki satış duyurusu için tıklayınız.

Toki Yakacık Ankara 2019 kuraya gireceklerin listesi ile ilgili gelişmeleri ve haberleri sitemizden takip edebilirsiniz.

Cemile GEDİKOĞLU / EmlakSayfasi.com.tr

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181