Turkuaz TOKİ Konutları haritası!
Ankara Turkuaz Vadisi Projesi Toplu Konut Uygulaması kapsamında inşa edilen Turkuaz TOKİ Konutları haritası belli oldu.

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) tarafından Ankara'da Turkuaz Mahallesi'nde yer alan Turkuaz TOKİ Konutları haritası şu şekilde; 

9 adet konutun ön şartsız, kurasız başvuru önceliğine göre konut alma ve seçme olanağı ile Açık Satışa sunulacağı TOKİ projesinde konut satışları 19 Temmuz 2018 - 28 Eylül 2018 tarihleri arasında TC. Ziraat Bankası AŞ. Bilkent Plaza/Ankara şubesi tarafından yapılacak. 2+1 konut 1 adet, 3+1 konut 1 adet, 4+1 konut 7 adet olmak üzere toplam 9 konutun satışa çıkacağı TOKİ Turkuaz Vadisi'nde TOKİ tarafından yapılan açıklama şu şekilde; “Konut satın almak için başvuruda bulunan kişilerin kendisi, eşi ve velayeti altındaki çocukları üzerine tapuda kayıtlı bağımsız bir konutun bulunmaması, daha önce Toplu Konut İdaresince satılmış bir gayrimenkule sahip olmamış ve daha önce Toplu Konut İdaresinden kredi almamış olmaları” şartları kaldırılmıştır.

Turkuaz TOKİ Konutları haritası ile ilgili gelişmeleri ve haberleri sayfamızdan takip edebilirsiniz.

TOKİ Turkuaz Vadisi satış duyurusu için tıklayınız.

TOKİ Turkuaz Vadisi fiyatları için tıklayınız.

Cemile GEDİKOĞLU / EmlakSayfasi.com.tr

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181