Yapracık TOKİ daire fiyatları!
Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) tarafından Ankara Yapracık'ta hayata geçirilen Yapracık TOKİ daire fiyatları belli oldu.

Ankara Yapracık 2. Bölge, 4. Bölge, 8. Bölge, 13. Bölge ve 14. Bölge Projeleri kapsamında inşa edilen Yapracık TOKİ daire fiyatları 173 bin 281 TL'den başlayıp 269 bin 812 TL'ye kadar yükseliyor. Toplam 7 adet konutun ön şartsız, kurasız ve başvuru önceliğine göre açık satışa sunulcağı TOKİ projesinde dairelerin satışları 27 Temmuz'da başlayıp 28 Eylül 2018 tarihine kadar devam edecek.

Satışa sunulacak olan dairelerin satış işlemleri T.C. Ziraat Bankası A.Ş’nin Ankara İli Şubelerinde yapılacak.  TOKİ projesinde Şehit Aileleri, Harp ve Vazife Malulleri ile bunların Dul ve Yetimlerine; %10 peşin 240 ay vadeli, sabit taksit ödemeli ve taksit başlangıcı teslim tarihini takip eden ay itibariyle başlayacak şekilde konut satışı yapılacak. Bu alıcılardan satış aşamasında, Sosyal Güvenlik Kurumu’ndan alınan “Hak Sahipliği Balgesi” ile Projenin bulunduğu İl sınırları içerisinde son 3 yıldır oturuyor olduklarına dair adrese dayalı nüfus kayıt sisteminden alacakları belge veya İl nüfusuna kayıtlı olduklarına ait belgeler istenecek.

Yapracık TOKİ daire fiyatları detaylı bilgi için tıklayınız.

TOKİ Yapracık satılık daireleri satış duyurusu için tıklayınız.

Cemile GEDİKOĞLU  / EmlakSayfasi.com.tr

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181