Alanya ve Gündoğmuş birbirine bağlanıyor!
Büyükşehir Belediyesi, genişleyen sınırlarında başlattığı hizmet seferberliğini aralıksız sürdürüyor. Kırsal Hizmetler Daire Başkanlığı ekipleri, Gündoğmuş İlçesi’ne bağlı Köprülü Mahallesi ile Alanya İlçesine bağlı Taşatan Mahallesi’ni birbirine bağlıyor. Daha önce toprak olan ve iki aracın yan yana geçemediği 6 kilometre uzunluğundaki yol, önce genişletildi, çökme yapan bölümleri dolgu malzemesi ile dolduruldu. 

Filler malzemesiyle sıkıştırılan yol, asfalta hazır hale getirildi. Sil baştan yeniden ele alınan yol asfaltlandığında iki ilçe arasındaki ulaşım daha kolay, daha rahat ve güvenli olacak. Büyükşehir Belediyesi İlçeler Koordinatörü İsa Akdemir, Alanya-Gündoğmuş sınırında sürdürülen bakım-onarım çalışmalarını yerinde inceledi. Akdemir, “Bu yolla Gündoğmuş ve Alanya’yı buluşturuyoruz. Bu yol, ayrıca diğer birçok mahalleye de ulaşımı kolaylaştıracak” dedi.

Antalya Büyükşehir Belediyesi

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181