Antalya Belediyesi Günçalı ve Doğantaş mahallesinin yollarını yeniliyor!

Büyükşehir Belediyesi Kırsal Hizmetler Dairesi Başkanlığı ekipleri, Finike Günçalı (Ernez) mahallesi ve Kaş Doğantaş mahallelerini birbirine bağlayan grup yollarının asfalt hazırlık çalışmaları yapılıyor. Ekipler, tehlike arz eden dar virajları genişletiyor. Yağmur sularının akışının doğal bir şekilde gerçekleşmesi ve yola zarar vermemesi için belirli noktalara beton büz yerleştiriyor. Yolun bakım onarımı tamamlandıktan sonra filler denilen dolgu malzemesi ile yol düzleştirilip sıkıştırılarak asfalt öncesi son halini alacak. 

YOLUNUZ HAYIRLI OLSUN
Büyükşehir Belediyesi İlçeler Koordinatörü İsa Akdemir, Günçalı (Ernez) mahalle Muhtarı Niyazi Başaran ve Kaş Doğantaş mahalle muhtarı Ali Karataş ile birlikte çalışmaları yerinde inceledi. İlçeler Koordinatörü Akdemir, “Büyükşehir Belediye Başkanımız Menderes Türel’in talimatları doğrultusunda yol bakım-onarım ve asfalt çalışması yapıyoruz. Çalışması yapılan bu asfalt yollar, mahallelerimize hizmet verecek. Halkımıza yollarının şimdiden hayırlı olmasını diliyorum ”dedi. 

MUHTARLARDAN TEŞEKKÜR
Günçalı (Ernez) Mahalle Muhtarı Niyazi Başaran ve Doğantaş Mahalle Muhtarı Ali Karataş yapılan hizmetlerden dolayı memnuniyetlerini dile getirerek, Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel'e bölge halkı adına teşekkür etti.

Antalya Büyükşehir Belediyesi

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181