Antalya Büyükşehir Belediyesi'nden Düden Kavşağı açıklaması!
Çalışmalar kapsamında; Yeşilırmak Caddesi’nin Gazi Bulvarı ile Necip Fazıl Kısakürek Caddesi arasında kalan kısmı, Sakarya Bulvarının Karayusuf Caddesi ile Yeşilırmak Caddesi arasında kalan kısmı ve Necip Fazıl Kısakürek Caddesi’nin Yeşilırmak Caddesi bağlantısı trafiğe kapatılacaktır.

Alt yapı çalışmaları süresince şehir merkezinden Varsak istikametine gidecek olan araçlar;
2202 Sokak, 2258 Sokak ve Osman Yüksel Serdengeçti Caddelerini kullanarak Yeşilırmak Caddesine bağlanabileceklerdir.
Varsak istikametinden şehir merkezine gidecek olan araçlar;
2452 Sokak, 2428 Sokak, Karayusuf Caddesi, Işık Caddesi, 2178 Sokağı kullanarak Yeşilırmak Caddesine bağlanabileceklerdir.
Doğu istikametinden şehir merkezine gidecek araçlar;
Düden Katlı Kavşağını kullanarak sırasıyla 2175 Sokak, 2176 Sokak ve 2178 Sokaktan Yeşilırmak Caddesine bağlanabileceklerdir.

Şehirlerarası yolcu otobüsleri ise;
Gazi Bulvarını ve Dumlupınar Bulvarını kullanarak otogara giriş yapabileceklerdir.

Vatandaşların mağdur edilmemesi ve trafik akışının sürekliliğinin sağlanması açısından projenin tüm aşamalarında bilgilendirme yapılacak olup, vatandaşların yönlendirme levhalarını dikkate almaları rica olunur.

Antalya Büyükşehir Belediyesi

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181