Antalya Çobanisa ile Gümüşyaka yollarına asfalt seriliyor!
Antalya Büyükşehir Belediyesi, kırsalda asfalt çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor. Aynı anda Antalya’nın her iki ucunda sıcak asfalt çalışmaları devam ederken, diğer yandan grup yollarının bakım onarımı yapılıyor. Kırsal Hizmetler Daire Başkanlığı ekipleri bu kapsamda, Elmalı ilçesine bağlı Çobanisa ve Gümüşyaka mahallelerinin yolunu asfaltlayarak, vatandaşı bozuk ve dar olan ulaşım çilesinden kurtardı. İki mahalleyi birbirine bağlayan 8 kilometrelik yolu kısa bir süre önce bakıma alan ekipler, hızlı bir çalışma ile yolun alt yapısını sağlamlaştırdı. 

DAR VE BOZUK YOLDAN KURTULDUK
Gümüşyaka ve Çobanisa yolunun asfaltlanması mahalle sakinlerini sevince boğdu. Vatandaşlar, yıllardır dar ve bozuk yolu kullandıklarını belirterek, “Elmalı’ya ulaşımda zorluk ve tehlike yaşıyorduk. Bu hizmeti çok bekledik. Büyükşehir Yasası’yla isteklerimiz tek tek dikkate alınıyor. Kısa süre önce yolumuzun bozuk olduğunu ve yapılmasını talep ettik. Hemen incelenerek gerekli hazırlıklar yapıldı. Kısa sürede asfaltlandı. Çok mutluyuz. Emeği geçen herkese teşekkür ederiz” dedi.

Antalya Büyükşehir Belediyesi İlçeler Koordinatörü İsa Akdemir Elmalı İlçesi Çobanisa, Gümüşyaka Mahalleleri grup yolunda devam eden satih kaplama asfalt çalışmalarını yerinde inceledi. 

Antalya Büyükşehir Belediyesi

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181