Antalya'da görme engellilere yaya geçidi yapılıyor!
Antalya Büyükşehir Belediyesi’nin bir süre önce Tosmur Sahil Yolu’nda başlattığı sahil düzenlemesinde alt yapı çalışmaları tamamlanmak üzere. Tamamen sökülen eski kaldırım ve peyzaj uygulamalarının yerine turizm kenti Alanya’ya yakışan modern bir proje kazandırıldı.  Sahil yoluna yeni kaldırım, aydınlatma sistemleri yapılırken, alt yapının bitirilmesinin ardından peyzaj ve kent mobilyalarının monte çalışmaları yapılacak. 

GEÇİTLERE OLUK YAPILDI
Öte yandan yeni kaldırımlar ve yaya geçitlerinde düzenlemeler gerçekleştiriliyor. Kaldırımların yaya geçidi olan bölümlerine güneş enerjisiyle çalışan ışıklı levhalar konulurken, görme engellilerin karşıdan kaşıya daha rahat geçebilmeleri için de çalışma yapılıyor. Geçitler boyanırken, görme engellilerin bastonu yardımıyla kolay geçebilmelerine imkân sağlayacak oluklar oluşturuluyor. Ulaşım Dairesi trafik ekipleri de Alanya Atatürk Caddesi, Emniyet Müdürlüğü önü, Tosmur Sahil Yolu ve Çevre Yolu’nda ihtiyaç duyulan noktalara trafik işaret ve yön levhası takma çalışması gerçekleştirdi. 


Antalya Büyükşehir Belediyesi

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181