Antalya Demre Sahil Yolu’na sıcak asfalt!
Antalya Büyükşehir Belediyesi Kırsal Hizmetler Dairesi Başkanlığı ekipleri sıcak asfalt çalışmalarına merkezden en uzak mahallelere kadar aralıksız devam ediyor. Ekipler Demre’nin bin 200 metre uzunluğundaki sahil yolunu sıcak asfalt ile kaplıyor. 

Antalya Büyükşehir Belediyesi Kırsal Hizmetler Dairesi Başkanlığı ekipleri, Demre ilçesi sahil yolunda sıcak asfalt çalışması başlattı. İlçeler Koordinatörü İsa Akdemir, Elmalı’da bulunan Büyükşehir Belediyesi Asfalt Üretim Tesisleri’nde üretilen asfaltın kamyonlar ile getirilip döküldüğünü belirterek, “Geçtiğimiz yıl Demre’ye 15 kilometre sıcak asfalt dökmüştük, şimdi sahil yolunu 2 bin 200 metre sıcak asfalt ile kaplıyoruz ve 4 kilometre daha sıcak asfalt çalışmamız olacak. Demre, Büyükşehir Yasası çıkmadan hiç sıcak asfalt çalışmaması görmemiş. Vatandaşlarımıza yıllardır hak ettikleri hizmeti götürmek için ekiplerimiz ile birlikte gece gündüz çalışıyoruz. Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel’in “Yol Medeniyettir” sözü ile merkezden kırsala kadar yol açma ve asfaltlama çalışmalarımıza hız kesmeden devam ediyoruz.” diye konuştu. 

Antalya Büyükşehir Belediyesi

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181