Antalya Döşemealtı'nda meydan ve pazaryeri açıldı
Yaklaşık 250 bin liraya mal olan yatırımları inceleyen Başkan Genç, “Kapalı pazaryeri ile hem esnafımız hem de vatandaşımız yazın sıcağından kışın yağmur-çamurundan kurtulmuş oldu. Ayrıca mahallemizin ilk meydanını da tamamladık” dedi.

Her mahalleye en az bir yatırım
Göreve gelmesinin ardından her mahalleye en az bir yatırım yapma sözü veren Başkan Genç, Kovanlık Mahallesi'nde yapımı tamamlanan çok amaçlı pazaryeri, meydan ve çocuk parkını hizmete açtı. Belediye Meclis Üyeleri, Döşemealtı Muhtarlar Derneği Başkanı Mümin İnce, Kovanlık Mahalle Muhtarı Bekir Şimşek, Karataş Mahalle Muhtarı Abdi Yaraşçı ve vatandaşlarla birlikte mahalleyi dolaşan Başkan Genç, ev ziyaretleri yaptı.

Halkımızın mutluluğu bizim gurur kaynağımız
Kovanlık Mahallesi'nin pazarında esnafla ve alışveriş yapan vatandaşlarla sohbet eden Başkan Genç, çok amaçlı kapalı pazar yerinin düğün, mevlit gibi özel günlerde kullanılması için yapılan mutfağını da inceledi. Başkan Genç daha sonra mahalle muhtarları ve vatandaşlarla birlikte 10 bin 28 metrekare parke taşı döşenerek yapılan kent meydanı ve çocuk parkını gezdi. Genç, “Mahallelerimize yönelik alt ve üst yapı çalışmalarımız devam ediyor. Kovanlık'ın en önemli ihtiyaçlarından olan kapalı pazar yerini, meydanını ve çocuk parkını hizmete açtık. Bugün ziyaret ettiğimiz esnafımız da mahalle sakinlerimiz de yapılan çalışmalar nedeniyle bize teşekkür ediyor. Onların mutluluğu bizlerin gurur kaynağı oluyor” dedi.

Hasta ve yaşlıları evlerinde ziyaret etti
Belediye Başkanı Turgay Genç daha sonra mahallede ev ziyaretlerinde bulundu, hasta ve yaşlıların sorunlarını dinledi. Mahallenin ileri gelenlerinden Şükrü Paşa Yıldız, Teslime Pehlivan ve Halil Yavaş'ı evlerinde ziyaret eden Başkan Genç, “Büyüklerimizi hiçbir zaman yalnız bırakmayacağız” dedi.

Döşemealtı Belediyesi

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181