Antalya Döşemealtı'nın 11 mahallesine park ve sosyal alanlar!
Döşemealtı Belediye Başkanı Turgay Genç, 11 mahallede yapımı devam eden ve bitme aşamasına gelen park, bahçe ve yeşil alanlarda incelemelerde bulundu.

Döşemealtı Belediyesi tarafından 11 mahallede devam eden park, bahçe ve yeşil alan çalışmaları devam ediyor.

11 mahalle de inşaatları devam eden ve çoğu bitme aşamasına gelen parklarda incelemelerde bulunan Döşemealtı Belediye Başkanı Turgay Genç, belediye bürokratlarından ve şantiye görevlilerinden bilgi aldı. Aralarında tematik parklarında bulunduğu çok amaçlı park inşaatlarının devam ettiği; Yeniköy, Bahçeyaka, Yalınlı, Çıplaklı (TOKİ), Düzlerçamı, Kovanlık, Yeşilbayır, Nebiler, Tomalar ve Altınkale Mahallelerinde ki modern parklar kısa süre sonra hizmet vermeye başlayacak.

Döşemealtı Belediyesi'nin seçimlerden sonra başlattığı park ve yeşil alan çalışmaları ile yıl sonuna kadar yaklaşık 30 yeni parkın bölge halkına kazandırılmış olacak.

Döşemealtı Belediyesi

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181