Antalya Finike Sahilkent Toptancı Hal Kompleksi'ne kavuşacak!
Büyükşehir Belediyesi, tarım kenti Antalya’da beldelere yayılmış derme çatma halleri tek çatı altında toplayarak modern bölge hallerine dönüştürüyor. Bu kapsamda ilçelere kurulacak modern bölge hallerinin ilki olma özelliği taşıyan Finike Sahilkent Toptancı Hal Kompleksi’nde inşaat çalışmaları büyük bir hızla sürüyor. Sahilkent, Hasyurt, Turunçova hallerini tek noktada birleştirip, modern bir hal kompleksine dönüştürecek Finike Sahilkent Toptancı Hal Kompleksi inşaatının yüzde 30’u tamamlandı.
 
ÇAĞDAŞ SOSYAL TESİSLER
Yaklaşık 32 milyon liralık yatırımla hayata geçirilen Finike Toptancı Hali toplam 72 bin metrekare alan üzerine kuruluyor. İçerisinde110 satış yeri bulunacak yeni hal kompleksinde, çağdaş ve modern şartlarda hal hizmeti sunulacak. Hal kompleksi içinde 100 metrekarelik 52 komisyoncu dükkanı, 150, 300 ve 600 metrekarelik 58 tüccar ardiyesi yer alacak. 5 bin metrekarelik soğuk hava deposu bulunacak İdari bina ve sosyal tesislerin yanında 2 bin metrekarelik alanda 600 kişilik cami inşa edilecek. Ayrıca banka, laboratuar, restoran ve 215 kişilik bir konferans salonu da bulunacak. 

ÜRETİCİ VE TÜCCARIN BULUŞMA NOKTASI
Bölge hali ile üretici ‘ürünümü hangi hale götüreyim’ derdinden kurtulacak. Üretici ve tüccar tek noktada buluşacak. Yeni hal kompleksinde bulunacak modern paketleme üniteleri ile ürünün raf ömrü uzayacak. 

Antalya Büyükşehir Belediyesi

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181