Antalya Gömbe'nin yolları güzelleşiyor!
Antalya Büyükşehir Belediyesi Kırsal Hizmetler Dairesi Başkanlığı ekipleri yol bakım onarım çalışmalarına tüm hızıyla devam ediyor. Yapılan yeni sıcak asfalt ve satih asfalt çalışması ile vatandaşların yüzü gülüyor. Antalya Büyükşehir Belediyesi Kırsal Hizmetler Dairesi Başkanlığı, Antalya’nın en kalabalık yaylalarından biri olan Kaş’ın Gömbe Mahallesi’nin yollarını geçtiğimiz günlerde 5 kilometrelik kısmını sıcak asfalt ile kaplamıştı. Yolun geri kalan 3 kilometrelik kısmında ise sıcak asfalt çalışmaları devam ediyor. Antalya Büyükşehir Belediyesi İlçeler Koordinatörü İsa Akdemir, Kaş Belediye Başkanı Halil Kocaer, görevlilerden bilgi alarak çalışmaları yerinde inceledi. 

KONFORLU ULAŞIM
Yaz aylarında yaklaşık 15 bin ve 20 bin arasında değişen nüfusuyla yayla turizminin merkezi olan Gömbe’ye ulaşım, yollarının sıcak asfaltla kaplanmasıyla kolay ve konforlu bir hale geldi. Doğal güzelliğiyle vatandaşların Gömbe’ye yoğun ilgi gösterdiğini ifade eden İsa Akdemir, “Gömbe toplumun tüm kesimlerine hitap eden bir yer. Yaz aylarında çok kalabalık olan bir mahalle. Antalya’nın ve Kaş’ın en güzel yaylalarından bir tanesi. Büyükşehir Belediyesi olarak yoğun çalışmalarla sıcak asfalt döküyoruz.  Yöre halkının sorunlarını en acil şekilde çözmeye çalışıyoruz. Yeni asfaltımız Gömbe halkına hayırlı olsun” şeklinde konuştu. 

Antalya Büyükşehir Belediyesi

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181