Antalya İnşaat Müteahhitler Derneği'nin yeni başkanı Atılgan Sert oldu!
Antalya İnşaat Müteahhitleri Derneği Olağan Genel Kurulu yapıldı. Olağan Genel  Kurul’da  seçim öncesinde karşı ekibin listesini geri çekmesinden dolayı tek listeyle gidilen seçim de Antalya İnşaat Müteahhitler Derneğinin yeni başkanı A.Atılgan Sert seçilmiştir. Tek Liste ile gidilen seçimlerde A.Atılgan Sert bu görevi 11 yıldır sürdüren Deniz Karataş’ın görevi bırakmasının ardından Başkanlığa aday oldu.
 
Antalya’nın tanınmış ismi
Türkiye’nin bir çok şehrinde inşaat sektörüne adını altın harflerle yazdıran Develi İnşaat’ın  Yönetim Kurulu Başkanı olan A.Atılgan Sert Antalya da da başarılı yapıların ve hizmetlerin altına imza atan tanınmış müteahhitlerindendir. Dede’den ve baba’dan müteahhitlik görevini devralan A.Atılgan Sert Antalya’nın da yakından tanınan  ve yaklaşık yarım asıra yaklaşan çalışmaları beğeni ile takip edilen iş insanıdır.

Karataş’tan teşekkür
Eski başkan ve bu görevi 2009 yılından bu yana 11 yıldır sürdüren Deniz Karataş ise “Uzun ve meşakkatli bir başkanlık dönemi sonrasında görevi gönül rahatlığı ile bıraktığını, dernek çalışmalarında hem Antalya, hem de ülke konjoktüründe önemli değerlendirmeler ve çalışmalar yürüterek müteahhitlik mesleğine kilometre taşları oluşturduklarını” söyledi. Karataş, “Derneğimiz ile ilgili tüm faaliyetlerimiz herkese açık ve şeffaf bir şekilde sürdürülmüştür. Gece gündüz demeden çalıştık maddi manevi fedakarlıklar da bulunduk. Yeni yönetim ve başkanımızın da aynı duyarlılık ile daha da güzel çalışmalar yapacağını biliyor ve bilgi deneyim tecrübelerinin derneğimizin büyük bir kazancı olduğunu belirterek kendisini tebrik ediyorum” diye konuştu

Dayanışma ve paylaşma
Derneğin yeni başkanı A.Atılgan Sert ise demokratik ve şeffaf bir genel kurul yaşandığını hatırlatarak, “Derneğin kuruluşundan bu güne emeği geçen tüm yönetim kurulu başkanları ve üyelerine teşekkürü borç biliyoruz. Sektörümüzün ihtiyaç duyduğu paylaşım, dayanışma, çözüm aranan konularda fikir ve tecrübelerin paylaşılacağı bir yer olacağı, derneğimizin kapısı herkese açıktır. Geçmiş yönetimlerin yaptıkları çalışmaların üzerinde çok daha farklı ve yeni projeler ile Antalya Müteahhitler Derneğini altın harflerle sektör de adını duyurmaya, varlığını, sürdürmeye devam edecektir” dedi.

Müteahhitin gücü katlanacak
A.Atılgan Sert, “Dernekçilik bir gönül işidir. Bizlerde tecrübelerimiz ve birikimlerimizin bizlere verdiği güç ve cesaret ile taşın altına elimizi koyarak yola çıkıyoruz. Daha aktif, daha çok söz sahibi, daha çok danışılan ve bilgi istenileceği çalışmalar  yürüteceğimizden, kimsenin kuşkusu olmasın. Başkanlığını üstlendiğim Antalya İnşaat Müteahhitler Derneği ve yeni yönetim kurulumuz sektörümüzün sorunları ve beklentilerini hızlı ve çabuk çözülebilmesi için ortaya koyacağı çaba ve gayreti herkes görecektir. Oluşturduğumuz yönetim kurulu üyelerimizin hepsi, ülkemizin inşaat sektörünün yaşadığı bu zor günlerde inşaatlarına ara vermeden müteahhitlik görevlerine devam eden genç dinamik isimlerden oluşmaktadır. Her yönü ile güçlü Antalya İnşaat Müteahhitleri Derneği yeni yönetim ve hizmet anlayışı ile Antalya’da çok ses getirecek, dikkat çeken sivil toplum kuruluşu olacağını şimdiden belirtmek isterim. Eski Başkan Deniz Karataş ve geçmişte ki tüm yönetim kurulu üyelerine ve bizleri bu göreve layık görenlere teşekkür ediyorum”  diye konuştu 

YENİ YÖNETİM KURULU ŞU İSİMLERDEN OLUŞTU… A.Atılgan Sert, Selçuk Üzüm, Oğuz Doğanay, Hasan Kılıç, Oğuz Gez, İbrahim Eciş, Haydar Pala’dan oluştu.  Öte yandan dernek genel kurul Divan Kurulu ise; Antalyaspor Vakfı Başkanı  A.Dündar Uluğkay, Ali İhsan Kaymaz, Ömer Akkaya, Yener Bostan’dan oluştu.

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181