Antalya Kepez Altınova'da 20-30 metre genişliğinde ara yollar açılıyor!
Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, 30 yıldan fazla süren imar problemini çözdüğü Altınova’ya hizmette de altın dönemini yaşatıyor. Park, asfalt, yeni yol, alt yapı çalışmalarının sürdüğü Altınova’da 20-30 metre genişliğinde ara yollar açılıyor.

Kepez Belediyesi, imar planlarını tamamlamasının ardından Altınova bölgesindeki temel belediyecilik çalışmalarını daha da artırdı. Yeni park, asfalt, kanalizasyon çalışmalarının devam ettiği bölgede yeni yatırımlarının gelmesi, alt yapı çalışmalarının yapılabilmesi için de imar yolların açılmasına büyük önem veriliyor. Mevcut yolların bakım onarımı, yeniden asfalttı yapılırken, bölgeye yeni yatırımların gelmesini sağlayacak olan imar yolları da açılıyor.

20-30 metre genişliğinde ara yollar 
Antalya Büyükşehir Belediyesi ve Kepez Belediyesi işbirliği ile bölgede daha önce 60 metre genişliğinde bir bulvar inşa edilmişti. Kepez Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü, şimdi de mahalleleri bu bulvara bağlayacak olan ara yolları yapıyor. Fen İşleri ekipleri, Altınova Orta Mahalle’de 500 metre uzunluğunda, 20 metre genişliğinde ve uzunluğu 400 metre, genişliği 30 metre olan iki ara yolun açılmasına yönelik çalışmaları büyük oranda tamamladı. Açılan yeni yollarla birlikte Şelale Sokak ve Yunus Emre Caddesi de birbirine bağlandı.

Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü de Altınova’daki yol yapım çalışmalarını yerinde denetledi. Tütüncü, yapım çalışmasıyla ilgili Başkan Yardımcısı Sebahat Adanır ve Fen İşleri Müdürü Ali Aslan’dan bilgi aldı. 

Altınova güzel günlere yürüyor 
Tütüncü, yaptığı açıklamada şunları söyledi: “Altınova’nın 30 yıldan fazla beklenen imar planlarını ve imar uygulamasını tamamladık. Tamamlayınca ana arterler açıldı. Altınova Bulvarı gibi çok büyük yol yapıldı. Şimdi de o bulvar ile mahalleleri birbirine bağlayacak olan ara yolları açıyoruz.

Ara yollar dediğime bakmayın. 20-30 metre genişliğinde yollar inşa ediyoruz. Fen İşleri Müdürlüğümüzün şantiyelerinde görevli arkadaşlarımız burada iş makinelerimizle geniş yollar açıyorlar. Altınova’nın imar problemini çözerek bölgede imara uygun yapılaşmayı müsait hale getirdik. Şimdi de imarlı yolları açarak alt yapı çalışmalarının yapılmasının önünü açtık. Kanalizasyon, elektrik iletim hatlarının yer altına alınması gibi diğer alt yapı çalışmaları tamamlandıktan sonra bölgeye daha çok yatırım gelecek.  Belediyemizin ve diğer yatırımcı kurumların çalışmalarıyla Altınova nezih ve güzel bir semt oluyor. Yeni yol, asfalt ve alt yapı çalışmalarıyla bambaşka günlere yürüyen Altınova’ya yaptığımız hizmetlerin tamamı hayırlı olsun. Tütüncü, dolgu alt yapısının sağlamlaşmasından sonra açılan yolların asfaltını yapacaklarını da sözlerine ekledi. 

Kepez Belediyesi

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181