Antalya Kepez'de Çankaya ve Göçerler birleşti!
Başkan Hakan Tütüncü’nün göreve geldiği 2009 yılından bu yana yaklaşık 500 kilometre yeni yol kazanan Kepez’e yeni bir bağlantı yolu daha açıldı.

Kepez Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü, Çankaya Mahallesi ile 1500 yataklı yeni devlet hastanesinin bağlantısını sağlayacak önemli bir yolu daha ilçeye kazandırdı. Fen İşleri Müdürlüğü’nün Masa Dağı’nın iki yakasındaki Göçerler ve Çankaya mahalleleri arasında açtığı yolun sınırları Çankaya Mahallesi 6469 Sokak ile Göçerler Mahallesi 5370 Sokak arasında gerçekleşti.

İş makineleri ile sert kayalar kırılarak açılan 25 metre genişliğinde ve 1640 metre uzunluğundaki yeni yol ile iki mahalle birbirine bağlandı. Yapılan yolun hizmete açılması için yine Kepez Belediyesi Fen İşleri ekipleri tarafından yola 30 bin 300 metrekare alanı kaplayacak mıcır, bitüm ve astardan oluşan sathi asfalt serildi. Sağlık Bakanlığı’nın dev bütçeli yatırımı olan hastaneye bağlantı sağlayacak olan yol, mülkiyet problemi çözülen ve kat artışı yapılan Göçerler Mahallesi’ne yatırımının gelmesi için de büyük önem taşıyor. Fen İşleri Müdürlüğü, yolun açılması ve asfalt alt yapı çalışmalarında sona gelirken, 1640 metreye 25 metre uzunluklarındaki yeni bağlantı yolunda sathi asfalt çalışmaları tamamlandı.

Çankaya ve Göçerler birleşti
Başkan Hakan Tütüncü, yol medeniyettir, anlayışı ile çalışarak açılan bu yeni yolla, Masa Dağı’nın iki yakasındaki Göçerler ve Çankaya mahallelerini birleştirdiklerini ifade etti. Tütüncü, yeni yolun Antalya Şehir Hastanesi için de önemli bir alt yapı hizmeti olduğunun altını çizerek, gelişen ilçenin modern yollarla bağlandığını ve kabuk değiştirdiğini dile getirdi.  Kepez’in artık arka bahçe olarak değil, yükselen bir değer haline geldiğini sözlerine ekleyen Başkan, yeni yolun hayırlı uğurlu olmasını temenni etti.

Kepez Belediyesi

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181