Antalya Kumluca Hacıveliler'de altyapı çalışmaları yapılıyor!
Antalya Büyükşehir Belediyesi Kırsal Hizmetler Daire Başkanlığı ekipleri, Gazipaşa’dan Kaş’a tüm ilçelerde sıcak asfalt çalışmalarına aralıksız devam ediyor. Bu kapsamda Kumluca İlçesi’nde eski Turunçova yolu olarak da bilinen Hacıveliler Mahallesi grup yolunda asfalt çalışması yapılıyor. Kumluca merkezi ile Sahilkent’i birbirine bağlaması nedeniyle vatandaşların yoğun olarak kullandığı 4 kilometrelik yol, dayanıklı ve konforlu olması için sıcak asfaltla kaplanıyor. Daha önce yer yer bozulmaların yaşandığı yolda devam eden çalışmalar, Kumluca halkında büyük memnuniyet yarattı.  

HUMMALI ÇALIŞMA SÜRÜYOR
Büyükşehir Belediyesi İlçeler Koordinatörü İsa Akdemir, Kumluca Koordinatörü Yusuf Evran ile birlikte çalışmaları yerinde inceledi. İsa Akdemir tüm ilçelerde Başkan Türel’in talimatları doğrultusunda hummalı bir asfalt çalışması yürüttüklerini belirterek, “Yoğun kullanılan ve bozulmaya müsait olan yolları mümkün olduğunca sıcak asfalt ile kaplıyoruz. Hacıveliler Mahalle yolu da programımızda olan bir yoldu. Kısa bir süre sonra yolumuzu tamamlayacağız” diye konuştu. 

Hacıveliler Mahalle Muhtarı Adem Baltacıoğlu da “Burası araç trafiğinin yoğun olarak yaşandığı bir yol. Çukurlar ve göçmeler oluşmuştu. Çok şikayetçiydik. Büyükşehir Belediye Başkanımız Menderes Türel’e konuyu ilettik. Asfalt çalışmaları başladı. Teşekkür ediyoruz” dedi.

Antalya Büyükşehir Belediyesi

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181