Antalya Muratpaşa'da binalar Akdeniz renklerine boyanıyor!
Muratpaşa Belediyesinin öncülüğünde eski ve yıpranmış binaların dış yüzeyinin Akdeniz renkleriyle boyanması projesi vatandaşlardan olumlu not almaya devam ediyor. Muratpaşa Belediyesi'nin örnek projelerinden birisi olan eski ve yıpranmış binaların dış yüzeyinin Akdeniz renkleriyle boyanması projesi, Mevlana'dan sonra 100. yıl ve Güllük'teki binalarda da uygulanmaya başlandı.

"TEK TİP RENK UYGULAMASI BAŞARILI"
Söz konusu projenin Antalya'ya ayrı bir sinerji kattığmı söyleyen vatandaşlar, tek tip renk uygulamasının daha başarılı olduğunu ifade ettiler.

"GÖRÜNTÜ KİRLİLİĞİ KISMEN ÖNLENDİ"
Görsel kirlilikle mücadele kapsamında eskimiş binaların boyanması işinin Antalya'ya ayrı bir renk kattığını belirten vatandaşlar özetle şu görüşlere yer verdiler: "Renk konusunda bazı eleştiriler olsa da, genel anlamda çok yerinde bir proje. Bu çalışma nedeniyle Muratpaşa Belediye Başkam Ümit Uysal'a teşekkür ediyoruz. Diğer belediyelere de örnek olmasını istiyoruz. Antalya'da oldukça fazla eski bina var. Bu binalar kentsel dönüşüme henüz girmediği için özellikle dış boyasının yenilenmesi ve Akdeniz renkleriyle boyanması çok olumlu. Son olarak Güllük'teki çalışmalar şehre ayrı bir hava kattı. Dileriz bu projenin etki alanı genişler ve Antalya her yönüyle görüntü kirliliğinden kurtulur...

Ömer Yetkin / Antalya Son Haber Gazetesi

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181