Antalya Sedir Mahallesi Spor Kompleksi temeli 22 Eylül'de atılıyor!
Büyükşehir Belediyesi, Antalya’ya yeni bir spor tesisi kazandırıyor. Sedir Mahallesi Spor Kompleksi’nin temeli, 22 Eylül Cuma günü saat 17.00’de törenle atılıyor. 

Antalya’da sporun en büyük destekçilerinden olan Büyükşehir Belediyesi, kentin spor yaşamına büyük katkı sağlayacak önemli projeyi daha Antalyalılara kazandırmak için kolları sıvadı. Her yaştan Antalyalının modern ve profesyonel imkanlarla spor yapabileceği Sedir Mahallesi Spor Kompleksi’nin temeli 22 Eylül Cuma günü saat 17.00’de düzenlenecek törenle atılacak. 15 bin 462 metrekarelik inşaat alanına sahip dev spor kompleksi 20 milyon TL’ye mal olacak. Proje, spor salonu, çocuk kulübü ve günübirlik tesis olmak üzere 3 bölümden oluşacak.

TESİS 3 KATLI OLACAK 
Modern mimarisi ve eksiksiz donanımıyla Antalya’da amatör sporun gelişimine ve sporcuların yetişmesine destek olacak tesiste, tüm detaylar düşünüldü. 3 katlı tesisin bodrum katında 2 adet güreş antrenman salonu, soyunma odaları, eğitmen odası, teknik oda ve otopark yer alacak. Zemin katta 450 kişilik kapalı basketbol salonu, 3 minderli güreş salonu, fuaye alanı, toplantı odası, fitness salonu, restoran, kafeterya, süs havuzları ve yürüyüş yolu, 240 metrelik koşu parkuru, 2 sınıflı-yemekhaneli çocuk kulübü, çocuk oyun alanı, açık spor alanı, açık otopark, antrenör, hakem, uyku, dinlenme odaları bulunacak. Tesisin birinci katında ise fuaye alanı, toplantı odası, fitness salonu, kafeterya, günübirlik tesis konaklama odaları olacak. 

Antalya Büyükşehir Beleidyesi

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181