Başkan'dan Kepez'in batısına imar ve doğalgaz sözü!
Kepez Belediyesi'nin, hizmetlerinin değerlendirildiği bölge muhtarları toplantısı 4. oturumla devam etti. Duraliler, Avni Tolunay, Yeşilyurt, Kepez ve Unsal mahalle muhtarların yer aldığı toplantıya Şafak Mahalle Muhtarı Yılmaz Kökçen ev sahipliği yaptı.

Başkan Hakan Tütüncü, toplantıya Başkan Yardımcıları Sebahat Adanır, Mustafa Özsoy ile Fen İşleri, Park ve Bahçeler, Kentsel Tasarım, Emlak ve İstimlak, Zabıta birimlerinin müdürleri, Meclis Üyeleri, Ak Parti Kepez İlçe Başkanı Yusuf İşeri ve Kepez Muhtarlar Derneği Başkanı Feyzullah Büyükkeleş'le katıldı. Tütüncü, muhtarların taleplerinin değerlendirildiği toplantıda son 1 yılda söz verilip de yapılan ve yapılacak olan hizmetleri anlattı.

KEPEZ'İN BATISI İMARINA KAVUŞUYOR

Duraliler, Avni Tolunay ve Unsal mahallelerine imar sözü verdiklerinin altını çizen Tütüncü, "Avni Tolunay ve Duraliler'in 11000 ölçekli imar planları, Büyükşehir Meclisi'nden geçti. Büyükşehir Belediyemiz, bu bölgelerin 18 imar uygulaması çalışmasını başlattı. Unsal Mahallesi'nin imarsız olan kuzey batı kısmını kapsayan 100 bin ölçekli ve 25 bin ölçekli nazım imar planları da Büyükşehir Meclisi'nde kabul edildi." bilgisini paylaştı.

DURALİLER'DE ASM SÖZÜ TUTULDU

Tütüncü, Duraliler Mahallesi'ne söz verdikleri aile sağlığı merkezini (ASM) de tamamlayarak hizmete açtıklarını aktardı. Başkan Hakan Tütüncü, 3 aile hekiminin görev yapabileceği, belediye hizmet noktasının da olacağı ve 400 bin TL ederindeki tesisin belediye tarafından yapıldığının altını çizdi.

GÜLVEREN VE YEŞİLYURT'A DOĞALGAZ

Bu yıl 4 mahallede doğalgaz hattı çalışmasının yapılacağını anımsatan Tütüncü, "Emek, Karşıyaka, Gülveren ve Yeşilyurt mahallerimiz bu yıl doğalgazla buluşacak. Böylece Kepez'de doğalgaz olan mahalle sayısı 15'e çıkmış oldu. Emek'de doğalgaz hattı çalışması tamamlandı. Diğer 3 mahallede önümüzdeki günlerde doğalgaz çalışması başlayacak. Yeşilyurt ve Gülveren'e doğalgazı getirme sözümüzü tutmuş olduk. 2017'de de Şafak, Unsal gibi mahallelere doğalgazı getirmeyi hedefliyoruz" ifadesini kullandı.

ŞAFAK'A KAPALI PAZAR

Şafak Mahallesi'ndeki açık semt pazarının üzerini kapatma sözünü yerine getirdiklerine işaret eden Tütüncü,"Şafak Mahallesi'nde kapalı pazarın yapım ihalesi önümüzdeki günlerde gerçekleştirilecek. Mimari planı ve imar planı tamamlandı. 11 metre yüksekliğinde, 2 katlı şık bir kapalı semt pazarını Şafak Mahallesi sakinlerine armağan edeceğiz." diye konuştu.

KEPEZ'İN BATISINA KENT PARKI

Başkan Tütüncü, bölgedeki hizmet talebini karşılamayan Tek Sarnıç Parkı'nı, yeniden revize ederek, içerisinde masal parkının da olacağı kent parkı haline getireceklerinin müjdesini verdi.

MUHTARLAR BELEDİYEDEN MEMNUN

Tütüncü, Kepezaltı-Santral Kentsel Dönüşüm Projesi'nde hiçbir sıkıntının olmadığını, her şeyin yolunda gittiğini söyledi. Tütüncü, bölge mahallerindeki yeni yol açma, asfalt, kaldırım ve park çalışmalarının da devam edeceğini kaydetti. Bölge mahalle muhtarları yaptığı ve yapacağı hizmetlerden dolayı Başkan Hakan Tütüncü'ye, bürokratlarına ve meclis üyelerine teşekkür ettiler

Manavgatın Sesi Gazetesi 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181