Başkan Türel'den turizm çalışanlarına taksitli konut müjdesi!
Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel, turizm sektöründe çalışanlara çok küçük taksitlerle Serik’te kazandıracakları TOKİ konutlarının inşaatının yakında başlayacağını müjdeledi. Başkan Türel, Antalya Toptancı Hali’nin de Serik Hali ile birleştirilerek Yukarıkocayatak’a taşınacağını ve bir lojistik merkez olacağını söyledi.

TURİZM ÇALIŞANINA UCUZ EV 
Verdiği her sözü tutma gayreti ile yollarına devam ettiklerini vurgulayan Başkan Türel, “En önemli işlerimizden bir tanesi de turizm sektöründe emekçiye, garibana konut yapmak projesiydi. Şimdi Yukarıkocayatak’ta dar gelirli olan turizm çalışanını ev sahibi yapacağız. Geçen Çarşamba TOKİ Başkanımızla da görüştük. Mutabakat sağlandı. 2 bin 200 konutu turizm sektöründe çalışan işçi kardeşlerimize, dar gelirli kardeşlerimize sigara parası 3 taksitiyle kazandıracağız. İnşaatlar yakında başlar. Bunun da müjdesini buradan verelim. Serik için hayallerimiz büyük” ifadelerini kullandı.

Antalya Büyükşehir Belediyesi

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181