Torunlar GYO imzası taşıyan Mall of Antalya 28 Nisan'da açılıyor!
Torunlar GYO Yönetim Kurulu Başkanı Aziz Torun ile Deepo Outlet Center ile Mall of Antalya'nın Genel Müdürü Cem Livanelioğlu'nun ev sahipliğinde gerçekleşen tanıtımda yeni AVM hakkında bilgi verildi. Mall of Antalya 28 Nisan günü dans gösterileri, özel şovlar, konserler ve dans gösterileri ile kapılarını açacak. 12 Mayıs günü ise Murat Boz, Mall of Antalya önünde kurulacak konser alanında şarkılarını seslendirecek. Aziz Torun, "Deepo AVM outlet, Mall of Antalya ise sezon ürünleri satışıyla perakende sektörüne de yeni bir konsept kazandırıyor. Yıllık 5.5 milyon olan ziyaretçi sayımızı 12 milyona yükseltmeyi hedefliyoruz" dedi.

EŞSİZ FİLM DENEYİMİ
Mall of Antalya Cinetech Ultumate Salonu'nun, 14 metre yüksekliğe 4K çözünürlüklü 68 bin lümen ışık çıkışına sahip sinema perdesinde izleyicilere eşsiz bir film deneyimi yaşatacağını söyleyen Deepo AVM ile Mall of Antalya Genel Müdürü Cem Livanelioğlu ise "Tüm salonlarda kullanılan 360 derece ses teknolojisi tavandan sesi kademeli olarak ileten hoparlörleri sayesinde izleyenlere adeta kendilerini filmin içinde hissettiriyor. AVM içinde uluslararası alanda üne sahip Anadolu Ateşi, ilk dans okulunu açmayı planlanıyor" dedi.

Sabah

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181