Türkiye Emekliler Derneği Antalya'da ucuz konut için arsa arıyor!
Türkiye Emekliler Derneği Antalya Şube Başkanı İbrahim Tezcan, ucuz konut projesinin bir etabının da Antalya'da hayata geçirileceğini açıkladı. Türkiye Emekliler Derneği yıllarca çalışmalarına rağmen maddi imkansızlıklar nedeniyle ev sahibi olamayan emeklilerin konut sorununda mutlu sona ulaştı. Dernek, ucuz konut projesinin ilk etabını Ankara'da hayata geçirdi. Emeklilere yönelik yapılacak ucuz konutların yeni adresleri arasında Antalya'da bulunuyor.

Proje için arsa arıyorlar
Ankara'dan sonra projenin Antalya, İstanbul, İzmir ve Mersin'de hayata geçirileceğini belirten Türkiye Emekliler Derneği Antalya Şube Başkanı Tezcan, "Şu an dernek olarak Antalya'da projeye yönelik arsa aramaya başladık. Uygun arsayı bulmamız halinde proje Antalya'da hemen başlayacak. Projelerden yararlanmak için hiç bir sınırlama bulunmuyor. Kiraya verememe, satamama gibi sınırlamalar yok. Derneğimiz, emeklilere kendi evlerinde otururken kira öder gibi taksitlerini ödeyebilmelerine imkan veren modeller üzerine bankalar ve inşaat sektörünün köklü firmalarıyla önemli projeler hazırladı. Proje sayesinde emeklilerimiz 20 yıla varan vadelerde konut sahibi olabilecek ve projelerin tamamı 18 ayda anahtar teslimi garantisiyle hayata geçirilecek, ilimizde yaşayan emeklilerin en büyük sorunu konut sıkıntısıdır. Bu konuyla ilgili TOKİ ve Büyükşehir Belediyesi'ne müracaatımız oldu; fakat Antalya'da çalışmalar bir adım ileri gitmedi. Bu konuyla ilgili valimizden de büyük destek istiyoruz; çünkü bu şehrin en büyük mülki amiri kendisi" diye konuştu.

Veli Akoğlu / Hilal Gazetesi

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181